Választás

2024.02.03. 16:57

Erdős Norbert a Kisgazda Polgári Egyesület új elnöke

A Kisgazda Polgári Egyesület közgyűlését tartotta Budapesten a hétvégén. Megemlékeztek a résztvevők az elhunyt tagokról, majd új tisztségviselőket jelöltek. Megválasztották az egyesület új elnökévé Erdős Norbertet.

Csete Ilona

Új elnököt választott a Kisgazda Polgári Egyesület, Erdős Norbertet.

Fotó: Fotó: Facebook

Erdős Norbert, Dél-Békés országgyűlési képviselője közösségi oldalán fogalmazta meg gondolatait új tisztsége kapcsán.

– Az egyesület megálmodójának, alapító elnökének munkássága, szakmaisága, fáradhatatlansága zsinórmértékül szolgál elnöki tisztségem ellátásában, illetve az agrárium szereplőinek érdekképviseletében, a velük való együttműködésben. Az előttem álló feladatra összetettsége, nagysága és fontossága okán lelkesítő kihívásként tekintek, aminek felelős ellátása ugyanakkor nyilvánvalóan többletidőt is kíván. Helyénvalónak tartom ezért a tagságomat a Törvényalkotási Bizottságban megszüntetni, ezzel is biztosítva azt, hogy elnöki teendőimet teljes felelősséggel tudjam ellátni, a gazdák ügyeit képviselni.

Erdős Norbert emlékeztetett: a vidéken született és nevelkedett ember, még ha közvetlenül nem is az agráriumban tevékenykedik, pontosan tudja, hogy a mezőgazdaság – annak valamennyi ágazatával – megélhetésünk egyik legfontosabb forrása; nem túlzás azt állítani, hogy létezésünk egyik alappillére. Ilyenformán az egész ország jól felfogott érdeke, hogy minden lehetséges módon támogassuk, segítsük a magyar gazdákat, akik megfelelő jogi környezet és kellően korszerű feltételek megléte esetén munkájukkal hatékonyan képesek működtetni a nemzetgazdaság egyik hajtómotorjának is nevezett agráriumot.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában