Boldog születésnapot!

2024.02.02. 09:45

A 90 éves békési Szabó Gábort köszöntötte Kálmán Tibor

A 90 esztendős Szabó Gábort köszöntötte Kálmán Tibor, Békés polgármestere a napokban.

Papp Gábor

Szabó Gábornál járt Kálmán Tibor

Forrás: Facebook

Mint Facebook-oldalán Kálmán Tibor kifejtette, egy ember útja egyben az őt hordozó, segítő közösség történetének is meghatározó része. 

– Polgármesterként nagy megtiszteltetés, kedves, megható feladat, amikor városunk szépkorú lakóival, ha csak néhány ünnepélyes pillanat erejéig is, de közösen tekinthetünk végig a fordulatos, tanulságos évek során.

Szabó Gábor Békésen született, itt járt általános iskolába – fogalmazott. – Családjával Vizesfáson laktak majd, 1963-ban költöztek Rosszerdőre. 1953-ban a vasúthoz ment dolgozni, rá egy évre bevonult katonának, ahol 2 év szolgálat utána leszerelt. A mezőgazdasági technikumot is elvégezte, 1964-be lépett a TSZ-be, de sok helyen dolgozott megyeszerte. 1959-ben nősült meg, ma is feleségével élnek kettesben itt Békésen. Házasságukból két gyermekük született. Három unokájuk és négy dédunokájuk van. Tagja és alapító tagja az Agro- Déló Kft.-nek. Mai napig vezeti a 90-es években vásárolt Ladáját, azzal jár bevásárolni. Otthon kertészkednek, unokák, dédunokák rendszeresen látogatják őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában