Év eleje

2024.01.16. 13:43

Újévi fogadáson értékeltek Medgyesegyházán

Vállalkozók, családi gazdálkodók, őstermelők, szolgáltatók, intézményvezetők, egyházi elöljárók, képviselők, nemzetiségi elöljárók, civil szervezetek vezetőinek részvételével rendezte meg hagyományos újévi fogadását Medgyesegyháza önkormányzata a művelődési házban.

dr. Nagy Szilvia

Kraller József beszélt a beruházásokról.

Fotó: Facebook/Kraller József

Kraller József polgármester köszöntőjében elmondta, a nehézségek ellenére az elmúlt évben az intézmények működőképességét meg tudták tartani, sőt előre is léptek. Bővítették az idősek otthonát, felújították a Bánkúti kastélyt, a meglévő utakat, sőt építettek új utat is. Elhangzott: az idei év is kínál lehetőségeket: több régen várt beruházás elindulhat. Építenek új utat Bánkúton, Medgyesegyházán, felújítják a Civil házat, kerékpárutat létesítenek, bővítik az idősek napközi otthonát, a konyha étkezőjét, az orvosi rendelő tetőterét. Felújítják a játszóteret, zöldítenek. A megvendégelés után S. Nagy Péter önálló zenés produkciója emelte a hangulatot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában