Visszatekintő

2024.01.01. 10:16

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink decemberben

Sorozatunkban minden nap megmutatjuk egy-egy hónap legolvasottabb cikkeit. Ma megnézzük, hogy melyik az az öt cikk, amire a legtöbben kattintottak 2023 decemberében.

Beol.hu

Ez érdekelte a legjobban olvasóinkat

Számos helyközi buszjáratot érintett vasárnap és hétfőn a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet által meghirdetett kétnapos sztrájk Békésben.

Felajánlotta a Magyar Közút Nonprofit Zrt., hogy a békéscsabai önkormányzatnak adja ingyenesen egy valamivel több mint 1000 négyzetméteres ingatlanát, lényegében egy külterületen lévő utat Fürjes és Kerek között – derült ki a városi közgyűlés nemrég tartott ülésén.

Az M44-es gyorsforgalmi út megvalósításának részeként elkészült a szentkirályi elkerülő, amely a község belterületét tehermentesíti az áthaladó forgalomtól.

A gyomaendrődi önkormányzat a pályázat önerejének biztosításával, a Békés Megyei Vállalkozásfejlesztési Alap gondozásában – egy sikeres RO-HU pályázatnak köszönhetően – elkészítette a Fő út és a Bajcsy út kereszteződésének körforgalommal történő kiváltásának a terveit.

Hosszú évek óta jelent problémát Békéscsabán a Szabolcs utca Szarvasi út és Lipták András közötti szakaszának állapota. Egy TOP Plusz pályázat keretében megtörténhet a szakasz felújítása – adta hírül Paláncz György önkormányzati képviselő.

 

 

 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában