Gyomaendrőd

2023.12.15. 09:16

Körforgalommal váltanak ki egy forgalmas csomópontot

A gyomaendrődi önkormányzat a pályázat önerejének biztosításával, a Békés Megyei Vállalkozásfejlesztési Alap gondozásában – egy sikeres RO-HU pályázatnak köszönhetően – elkészítette a Fő út és a Bajcsy út kereszteződésének körforgalommal történő kiváltásának a terveit.

Nyemcsok László

A terveket a www.kovimet.hu készítette

Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere kiemelte, a tervek tartalmazzák a Fő út Szabadság tértől a Bajcsy útig, a Bajcsy úttól az aluljáróig és a Bajcsy út Kisréti utcáig tartó szakaszának a teljes felújítását is.

 

– Mivel ezek a tervek a magyar állam tulajdonában levő utak felújítására vonatkoznak, így önkormányzatunk csak a tervek elkészíttetésében vállalhatott szerepet. Azok megvalósítása az út tulajdonosára vár – hangsúlyozta Toldi Balázs. – Látva az elmúlt napok történéseit, bízom benne, hogy ez belátható időn belül megtörténik. Azzal, hogy kész terveink vannak, egy lépéssel előrébb jutottunk. Ezeket már sok asztalra le lehet tenni támogatást kérve.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában