Visszatekintő

2024.01.14. 10:20

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink a héten

Holnap elkezdődik az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal, de előtte ma ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk a hét legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Belehajtott egy személyautó sofőrje egy parkoló autóba Gyulán, a Dob utcában, a Karácsonyi János utca közelében.

Három békéscsabai középiskola is helyet kapott az ország száz legjobb technikuma között – derült ki az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ honlapjáról.

A csabai származású énekes legújabb instagram posztjában mutatta be követőinek, hogy hogyan lett a mocsárból csoda.

Megsértették a munkavédelmi szabályokat, és ennek következtében súlyosan megsérült két dolgozó – ezért, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség egy 65 éves gyulai és egy 33 éves békéscsabai férfi ellen. A vádhatóság a két vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Nem szokványos, hogy az Extraliga alapszakaszában négy vereséget is elkönvveljen a Swietelsky-Békéscsaba női röplabdacsapata. Pedig két fordulóval a rájátszás előtt így áll a helyzet és a MÁV Előre Foxconn csapatától elszenvedett szombati vereséggel a második helyről is lecsúszott Tóth Gábor együttese. Vasárnap ráadásul a Magyar Kupa negyeddöntőjében vár rendkívül fontos ütközet az együttesre, amelynek hátrányból kellene fordítania a Szent Benedek Röplabda Akadémia ellen. A BRSE elnöke, Baran Ádám értékelte a kialakult helyzetet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában