Segítség

2023.12.05. 11:13

Válogatott mezt ajánlottak fel a lakástűzben érintett eleki család segítésére

Szombaton egy igen nemes célból voltam hivatalos a gyulai Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban megrendezett, Gyulai Amazonok - DEAC Női Magyar Kupa mérkőzésre – adta hírül hétfőn Szelezsán György, Elek polgármestere.

Vásári Erzsébet

Elárulta: a hazai csapat játékosának, Kajári Gabriellának és a Magyar Női Futsal Nemzeti Válogatott kiválóságának, a DEAC csapatkapitányának, Üveges Katalinnak köszönheti a megtisztelő meghívást.

A polgármester beszámolójából kiderült, hogy a sportolókiválóságok emberi nagyságukról tettek tanúbizonyságot, hiszen Üveges Katalin jóvoltából a városukban történt lakástűz károsultak megsegítésére, egy a DEAC csapatának női válogatott futsalosai által dedikált magyar válogatott mezt adtak át számára azért, hogy azt bocsássák licitre a család megsegítése érdekében. Szelezsán Györgytől megtudtuk, a jótékonysági licitet hamarosan meghirdetik, és a család nevében is hálás a felajánlásért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában