Válogatás

2023.12.28. 19:12

Szeptemberben is forgott a kamera Békésben - videóval

Csattogtak a fényképezők, „füstöltek” a kamerák: a Beol.hu munkatársai minden fontos eseményen ott voltak. Nézze meg, melyek voltak szeptemberben a legnézettebb videók!

Beol.hu

Kíváncsi mely videókat nézték meg legtöbben portálunkon? Itt megteheti!

Forrás: shutterstock

Egy mentőhelikopter szállt le szeptemberben Békéscsaba belvárosában, a Wlassics sétányon. Egy gyermekhez riasztották, aki leforrázta magát. Hangai József mentőtiszt, a regionális kommunikációs munkatárs arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a helyszíni ellátást követően a gyermeket súlyos sérülésekkel, légi úton, égési centrumba szállították.

A Béke Világnapján Békés Vármegye Önkormányzata Közgyűlésének Fidesz-frakciója a béke szimbólumát, egy fehér galambot engedett el a vármegyeháza előtt.

Sűrű, szinte átláthatatlan füst és korom, valamint több leégett bútor fogadta Molnár Tibort, amikor munkából hazatért dobozi otthonába. A két fiát nevelő édesapa háza átmenetileg lakhatatlanná vált, ruháikat és a bútorok többségét a füst és a korom használhatatlanná tette. Tibor szinte azonnal nekifogott, hogy újra lakhatóvá tegye a házat, a helyiek pedig igyekeztek segíteni a férfit és gyermekeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában