Válogatás

2023.12.30. 19:02

Novemberben is forgott a kamera Békésben - videóval

Csattogtak a fényképezők, „füstöltek” a kamerák: a Beol.hu munkatársai minden fontos eseményen ott voltak. Nézze meg, melyek voltak novemberben a legnézettebb videók!

Beol.hu

Kíváncsi mely videókat nézték meg legtöbben portálunkon? Itt megteheti!

Forrás: shutterstock

Hatodik német nyelvű Márton napi programot szervezett óvodásoknak, iskolásoknak, a csatlakozó szülőknek, ismerősöknek az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda és az Orosházi Német Nemzetiségi Önkormányzat.

Ünnepélyes keretek között tettek esküt a 12. egységes alapkiképzést teljesített tartalékos katonák Békéscsabán, a Szent István téren. Az esemény keretében emlékünnepséget is tartottak a békéscsabai 101. Császári és Királyi Gyalogezred első világháborúból történő hazaérkezésének tiszteletére.

Halloween-járást tartottak noverben Békéscsaba-Fényesen. Ezt a programot még 2019-ben kezdeményezte Dinya Gábor, a Fényes és Térsége Egyesület, valamint a Patrióta Békéscsaba Egyesület tagja. Tíz fővel kezdtek, aztán jött a Covid, de most 30-an mentek el 25 fényesi házba, másfél kilométeren keresztül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában