Búcsúztató

2023.12.19. 11:45

Kolysza Zoltán rendőr ezredestől búcsúztak az elekiek

A mai képviselő-testületi ülésen köszöntük meg Kolysza Zoltán rendőr ezredes úr a Gyulai Rendőrkapitányság élén eltöltött 10 éves szolgálatát – adta hírül hétfőn Szelezsán György, Elek polgármestere.

Vásári Erzsébet

Kolysza Zoltán és Szelezsán György a búcsúztatón.

Forrás: Beküldött felvétel

Az eseményen elhangzott: Kolysza Zoltán a belügyi szolgálatát 1995. október 1-én kezdte meg bűnügyi, majd közrendvédelmi szakterületen. 2014. január 1-től tíz éven keresztül vezette a Gyulai Rendőrkapitányságot, melynek illetékességi területéhez tartozik Elek is. Szelezsán György hozzátette, a rendőr ezredes érdemei elévülhetetlenek városuk közrendjének és közbiztonságának a megszilárdítása vonatkozásában és a bűnügyi helyzet jelentős mértékű javulásában egyaránt.

A polgármester végül hozzátette, hogy a Gyulai Rendőrkapitányság vezetését a Békéscsabai Rendőrkapitányságot 2014 novembere óta vezető dr. Bede Sándor rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos úr veszi át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában