Békéscsaba

2023.12.26. 19:16

Ilyen programokat kínálnak a téli szünetben a Munkácsy-negyedben

Előadásokkal, kézműves foglalkozásokkal számítanak a Munkácsy-negyed intézményei a téli szünet ideje alatt a családokra, a gyermekekre – ismertették a negyed honlapján.

Licska Balázs

Legózásra is csábítanak a szünetben.

Fotó: MW-illusztráció

A Békés Megyei Könyvtárban december 27-én, szerdán 10 órától újévi hűtőmágneseket készítenek, 28-án, csütörtökön 14 órától legóból építenek történeteket, 29-én, pénteken 10 órától pedig A három fenyő címmel tartanak előadást gyermekeknek. Január 4-én, csütörtökön 11 órától Huzatsárkány a várban címmel mesélnek és tartanak kézműves foglalkozást, 5-én, pénteken 15 órától robotokat építenek és programoznak, míg 6-án, szombaton 14 órától vízkereszt apropóján lesz rongyhorgoló foglalkozás.

A Csabagyöngye Kulturális Központban december 30-án, szombaton 11 órától Vidám mesék címmel tartanak előadást a Budapesti Bábszínház művészei. A Napsugár bábszínházban január 5-én, pénteken 16 órától lesz látható a Furulyás Palkó. A Munkácsy Mihály Múzeumban január 4-én, csütörtökön 14 órától gyöngyfűzéssel és gyöngyszövéssel, azaz kézműves foglalkozással számítanak a családokra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában