Szépkorú

2023.12.13. 17:54

Ilonka néninek boldog 95. születésnapot Sámsonban!

„Polgármesteri kötelességeim egyik legszebb és legfelemelőbb feladata a szépkorúak köszöntése. Az elmúlt napokban köszöntöttem a 95. évét betöltő Nagy József Antalné Ilonka nénit¨ – jelentette be közösségi oldalán a békéssámsoni településvezető, Annus István.

Csete Ilona

Ilonka néninél járt a polgármester. Az ünnepelt ma is tevékenyen éli a mindennapjait Sámsonban. Fotó: Facebook

A polgármester arról is beszámolt, hogy Ilonka néni maga egy csoda. Szellemileg és testileg is fiatalokat megszégyenítően jól van (igaz egy kicsit panaszkodott, hogy néha fáj a csuklója). A vele való beszélgetés alatt csak feltöltődni lehet, mert panaszkodásnak nincs helye, csak a mosolynak és a régi történeteknek.

– Találtunk közös nevezőt, hiszen édesapámmal általános iskolába együtt jártak, így sok olyan történetet hallottam, amit eddig nem tudtam. S hogy mi a hosszú élet titka Ilonka néni szerint? Elsősorban az, hogy mindig tegyünk valamit (ő még mindig műveli a kertet); ne igyunk alkoholt; ne dohányozzunk,; és a legfontosabb, hogy szeressük egymást! Ha ezeket betartjuk, talán garantált a siker. Próbálkozunk kedves Ilonka néni, kisebb, nagyobb sikerrel és majd meglátjuk. Drága Ilonka néni! Kívánom, hogy a jó Isten adjon még sok ilyen egészségben és szeretetben eltöltött évet családja, szerettei körében – köszöntötte a polgármester a község idős lakóját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában