Orosháza/Gyopárosfürdő

2023.12.13. 10:18

Egy kuckó, ami a legkisebbek gyógyítására fókuszál Gyopárosfürdőn

Orosházán a Gyopárka Fejlesztő Kuckó játékot hirdetett közösségi oldalán. A kisorsolt szerencsések ingyenes, teljeskörű állapotfelmérést nyertek.

Csete Ilona

Jól érezték magukat a gyerekek

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Új szolgáltatásokkal bővült Gyopárosfürdő Gyógyászati Központja. A gyermekekre koncentrálnak. A Gyopárka Fejlesztő Kuckó keretében a legkisebbeket is várják a különböző gyógyító, fejlesztő foglalkozásokra. Kiváló szakemberek nyújtanak segítségét a szülőknek a megfelelő terápia kiválasztásában, a gyermekeknek pedig a fejlődésben. Speciális egyéni terápiák mellett a kiscsoportos foglalkozások lehetősége is adott.

Benkő Ferenc, valamint Horváth Andrea adta át a nyereményeket 
Fotó: Kecskeméti Krisztina

A fejlesztő kuckó felhívására csodaszép alkotások születtek a karácsony jegyében meghirdetett játszóházban. Az érdeklődők megismerkedhettek a fejlesztő kuckó szolgáltatásaival és a Mikulás is meglátogatta a gyermekeket. A nyerteseknek a nyereményüket Benkő Ferenc, a fürdőt működtető Városüzemeltetési Zrt. vezérigazgatója, valamint Horváth Andrea, a gyógyászati központ vezetője adta át a rendezvény keretében.

Játszóházat hirdettek a karácsony jegyében.
Fotó: Kecskeméti Krisztina

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában