Kedvenc képeim

2023.12.31. 08:17

Egy fotós sportcipője sokszor landol a mosógépben

Arra kértük a Beolon, illetve a Békés Megyei Hírlapban rendszeresen publikáló fotósokat, osszák meg, melyek voltak legkedvesebb felvételeik 2023-ból. Bencsik Ádám kedvenc képeit láthatják az alábbiakban.

Beol.hu

Hóesés, ünnepi fények Békéscsaba belvárosában.

Fotó: Bencsik Ádám 

– 140 ezer expozíció. Egy évben nagyjából ennyi képet csinálok, a több mint 1000 helyszínen amire eljutok fotóriporterként – fogalmazott Bencsik Ádám. – Ekkora mennyiségből kiválasztani néhány kockát, meglehetősen nehéz feladat, egyáltalán visszaemlékezni bármire is a mákosbejgli és töltöttkáposzta okozta túltelítettség közepette. Ilyenkor még az emlékezetesnek mondható események is alig-alig jutnak az ember eszébe, csak pár kósza emlékkép tudja áttörni ezt a ködöt, ami homályba fedi az esztendő történéseit. Rotorok zúgása, paták dobogása hallatszódnak valahonnan a távolból, meg a perzselő nap, vagy a szitáló eső és a fagyos szél, amiket érzek az arcomon. Ennyi maradt meg, meg az, hogy minden esemény után a sportcipő a mosógép bendőjében landolt.

 Lovassport díjugrató bajnokság Békéscsabán Fotó: Bencsik Ádám
Viharsarki Vágta Sarkadon Fotó: Bencsik Ádám
Katonai bemutató. Fotó: Bencsik Ádám

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában