Visszatekintő

2023.12.23. 19:23

Aranygaluska okozott riadalmat Battonyán: ezek voltak a legolvasottabb cikkeink áprilisban

Egyáltalán nem telt eseménytelenül a 2023-as év Békés vármegyében, összegyűjtöttük hát, mely cikkeinkre kattintottak áprilisban a legtöbben a BEOL.hu hírportálon.

Beol.hu

Ez érdekelte a legjobban olvasóinkat

Idén lehetőség nyílt Békéscsabáról közvetlen szerelvénnyel eljutni a magyar tengerhez a nyári menetrend idejében. A szerelvény csak bizonyos időszakban és napokon közlekedett (58-as számú jelöléssel). Június 15-től augusztus 25-ig, szombati és vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint. 

Több bringa került kalapács alá Békéscsabán. A licit 1 ezer vagy 5 ezer forintról indult.

Összesen tizenhat battonyait vizsgáltak meg, láttak el kórházban ételmérgezés gyanúja miatt. Szalmonellafertőzés történt a dél-békési településen, az egyik vendéglő aranygaluskája okozhatta a bajt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az országos közúthálózat több pontján is kihelyezett, telepített az elmúlt években forgalomfigyelő kamerákat. Ezen kamerák segítségével a diszpécserszolgálataik, szakembereik nyomon tudják követni egyes szakaszokon a forgalom lefolyását. 

A nagy Gatsby című film inspirálta idén az Andrássy bált, amelyet a hagyományoknak megfelelően az aktuális 11. c. osztály szervezett – osztályfőnökük, dr. Kis Péterné – irányításával az Andrássy gimnáziumban. Az 1920-as évek világába csöppentek az esemény résztvevői, ez határozta meg a dekorációkat és a „dresscode”-ot, vagyis a ruhákat is, mindenben az arany, a fekete és a fehér színek domináltak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában