Figyelmeztetés

2023.11.29. 14:22

Visszatértek a házalók Dévaványára

Házalókra figyelmeztet a dévaványai önkormányzat.

Vásári Erzsébet

Forrás: shutterstock

A Református Szociális Gondozási Központ tájékoztatás szerint ismét megjelent a városunkban egy férfi, aki fehér színű autójával közlekedve keresi fel a helyi, jellemzően idős lakosokat, és az önkormányzatra hivatkozva gyógyászati segédeszközök vásárlására biztatja őket – adta hírül a napokban a dévaványai önkormányzat, amely már korábban is figyelmeztette ebben a témában a lakosságot.

Most újfent felhívták a figyelmet arra, hogy az önkormányzat senkit nem bízott meg ilyen vagy hasonló céllal, hogy bármilyen terméket népszerűsítsenek vagy vásároljanak. Hangsúlyozták: amennyiben a jövőben ilyen előfordulna, arról a hivatalos közlési utakon (Dévaványai Hírlap, www.devavanya.hu, illetve Facebook oldalukon) tesznek jelzést a lakosság felé, vagy közvetlenül keresik fel az érintett személyeket.

Az önkormányzat kiemelte, hogy az esetről tájékoztatták a rendőrséget is. Kérik ugyanakkor a hozzátartozókat, hogy újból hívják fel az idős szüleik, ismerőseik figyelmét is a fenti esetre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában