Több helyszínen

2023.11.20. 11:57

Elkezdődött, és a héten tovább folytatódik a rendőrségi toborzás Békésben

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezen a héten öt helyszínen tartott, illetve tart toborzást. Békéscsabán, a Kós Károly Technikum és Szakképző Iskolában, valamint a Csaba Center földszintjén hétfőn délelőtt működött információs pont, amit sokan látogattak.

Nyemcsok László

Várják a jelentkezőket

Forrás: pilice.hu

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, november 21-én, kedden a Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégiumba lehet majd tájékozódni a legfontosabb tudnivalókról. Mezőberényben november 22-én, 9 órától a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium épületében állítják fel az információs standot, míg november 25-én, 8 órától Orosházán, a Táncsics Mihály Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumban várják a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

Szombati Andrea hozzátette, akik a toborzó eseményekre nem tudnak elmenni, a rendőrség honlapján is megtalálnak a képzésekről minden információt. Emellett a [email protected] e-mail-címre küldött levélben is lehet érdeklődni, jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában