Fejlesztések

2023.11.08. 17:15

Biciklitárolót és kukákat tesznek ki, újrafestik a parkolókat Békéscsabán

Több fejlesztés is várható a következő hetekben a választókerületében – ismertette Fülöp Csaba önkormányzati képviselő a közösségi oldalán.

Licska Balázs

Több fejlesztést is beütemeznek.

Forrás: Facebook/Fülöp Csaba

Sorolta, hogy az Andrássy út 42. számú társasház elé háromállásos, szilárd burkolattal rendelkező kerékpártárolót helyeznek ki. A Bartók Béla út 61-65. és 67-69. szám alatti lépcsőházak környezetében a parkolósávok megerősítő festést kapnak. A Kazinczy-lakótelep 8. szám alatti lépcsőháznál elbontják a porolót. A Petőfi utca 20. szám alatti lépcsőház környezetében szintén újrafestik az útburkolati jeleket és a parkolósávokat. A Vécsey utca 24-26. szám alatti lépcsőház melletti játszótéren egy beülős babahintát telepítenek. A Kazinczy utca 2. szám alatti lépcsőház mögötti területen megállást korlátozó útburkolati jelek festenek fel, a lépcsőház elé pedig egy kukát, azaz kézi hulladékgyűjtő edényt tesznek ki, mint ahogy a Kazinczy-lakótelep 17C. szám alatti lépcsőház elé is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában