Összefoglaló

2023.11.07. 20:03

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. november 7.

A kedd sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. november 7-én.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

Az illatok kalandjátéka címmel nyílt interaktív kiállítás kedden a kondorosi Fehérliliom Népfőiskolán. A vállalkozószellemű érdeklődőket november 17-éig várják, a belépés és a kalandjáték ingyenes.

Gyógyhely védjegy birtokosa lett Gyula városa – közölte Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő, a város polgármestere. Négy magyarországi település kapta meg elsőként a rangos minősítést.

Kedden Gyulán ellenőrizték a nehéz-tehergépkocsikat és az autóbuszokat a rendőrök egy országos ellenőrzési akció során.

Battonya polgármestere, Boros Csaba és Lénárt Anna anyakönyvvezető a 90. születésnapját ünneplő Timotity Eutimnét (született Tyuroski Bojánát) köszöntötte fel a napokban.

Kis folyó, nagy halai címmel tett közzé Facebook oldalán beszámolót a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ).

Harmincegy újabb fával bővült Sarkadon az újszülöttek ligete – ismertették az önkormányzat Facebook-oldalán.

Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter elindította az Adaptive Hussars 23 elnevezésű hadgyakorlatot kedden, a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós laktanyában.

Majdnem belehalt a házipraktikába egy idős nő.







 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában