Minőségi szórakozás

2023.09.07. 13:13

Ismét FröccsGödör lesz Békésen

Pénteken este nyolc órától ismét megrendezi a FröccsGödör elnevezésű programot a Békési Fiatalokért Egyesület – jelentette be az eseménnyel kapcsolatos sajtótájékoztatón Serfecz Dávid, az egyesület elnöke.

Papp Gábor

Mint elmondta, a FröccsGödör elnevezésű rendezvényt tavaly hívták életre. 

– Idén ez már a harmadik alkalom, hogy fiatal és még fiatalabb együtt, a város szívében, ugyanakkor egy elzártabb részen együtt szórakozhat – tette hozzá. – Minőségi szórakozás, amihez természetesen hozzátartozik a zene, a tánc egy sör, fröccs, vagy alkoholmentes ital kíséretében. A tapasztalatunk, hogy az emberek megszerették ezt a rendezvényünket is, örömmel jönnek hozzánk kikapcsolódni.

Szólt arról, hogy idén májusban a diákoknak kedveskedtek azzal, hogy a békési végzősöket hívták egy italra, most pedig az őket tanító pedagógusokat és szakembereket látják vendégül egy minőségi borból készülő fröccsre, vagy igény szerint egy üdítőre.

Az est folyamán 20 órától a békési kötődésű Steinkohl Erika színművész lép színpadra, aki retro műsorával lepi meg a kilátogatókat, majd ezt követően DJ OLI pörgeti a lemezeket.

A sajtótájékozató után a lakosság körében is népszerűsítették a programot az egyesület tagjai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában