Lakossági igény

2023.09.29. 11:38

Az első tíz lángost a polgármester fizeti Lőkösházán

A lakosság igényli, az önkormányzat pedig támogatja, hogy újra legyen lángos Lőkösházán. Szűcsné Gergely Györgyi polgármester elmondta, a kezdőnap, október 5-e, csütörtök lesz, reggel 6-tól 9 óráig.

Nyemcsok László

A lángosárusítást igénylik Lőkösházán

– Az első időkben csak kéthetente, csütörtökönként lehet majd lángost venni a faluban – emelte ki a polgármester. – Az önkormányzat képviselő-testülete azzal támogatja a vállalkozót, hogy a helypénz megfizetésén túl sem az áram, sem a víz használatáért nem szed díjat, mint ahogy más, ide érkező vállalkozóktól sem. Mindezt az önkormányzat térítésmentesen biztosítja.

Szűcsné Gergely Györgyi kitért arra, Lőkösháza vezetésének kiemelten fontos a helyi vállalkozások támogatása, illetve azon szolgálatatások biztosítása, melyek fontosak a településen élőknek.

– Mindig kiemelten kezeljük a helyi vállalkozásokat, de fontos a helyi szolgáltatási kínálatunk bővítése is. Ez a szolgáltatás a településen hiánypótló lesz – ecsetelte Szűcsné Gergely Györgyi. – Amennyiben a vállalkozónak megéri, nyitottak vagyunk a gyakoribb kitelepülésre. Emellett megállapodtunk abban is, hogy a helyi rendezvényeket a jövőben kiszolgálják, amennyiben igény lesz rá.

A polgármester elmondta, október 5-én az első tíz vevőt szeretettel meghívja egy jó lángosra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában