Javítási munkák

2023.08.02. 12:36

Szárazságban is tócsa állt a békési ház előtt

Mucsi András, a békési ibrányi választókerület képviselője szerkesztőségünknek elküldött közleményben felhívta a figyelmet arra, hogy a Kispince utcán a vízszolgáltató munkálatai miatt útszűkületre kell számítani egy szakaszon.

Papp Gábor

Mszaki hiba miatt az Alföldvíz munkatársai felbontották az úttestet és javítási munkákat végeznek

Forrás: BMH

– Kérem a Kispince utcán közlekedőket, hogy a Nyíri és a Jámbor utcai szakaszt kerüljék el, mivel műszaki hiba miatt az Alföldvíz munkatársai felbontották az úttestet és javítási munkákat végeznek az érintett területen. A hiba elhárítása után, a burkolat felbontása miatt fokozottan óvatosan közlekedjenek addig, amíg a föld leülepedése után lehetőség lesz a felület aszfaltozására – írta a képviselő a Facebook-oldalán megjelent közleményében. 

Mint kiemelte, az Alföldvíz munkatársai azután jöttek ki a helyszínre, hogy bejelentést kaptak, az egyik magánház előtt száraz időben is nagy víztócsa állt. A csővezeték hibáját a szakemberek kijavították, a kiásott földet visszatemették, az érintett területet korláttal elkerítették. Mucsi András kéri a lakosságot, hogy mind az áramszolgáltatási hálózat, mind a víz- és gázszolgáltatás meghibásodása kapcsán vegyék igényben az internetes hibabejelentő felületeket. Amennyiben szükséges, ő is készséggel áll a választópolgárok rendelkezésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában