Alapítvány

2023.08.09. 08:11

Forintos tábort rendeztek a sokszínűség jegyében Nagyszénáson

A Forintos Alapítvány idén is megrendezte szabadidős táborát Nagyszénáson. A 98 táborozó gyermeket négy csoportra osztották a szervezők.

Csete Ilona

A fürdőzés is nagy élményt jelentett a táborozóknak.

Forrás: Facebook

Nagy élményt jelentett mindenkinek, hogy egy új csapat részese lehetett, ugyanakkor kiszakadhattak a gyerekek a megszokott környezetükből is. A táborozni vágyók Nagyszénásról, Budapestről, Gádorosról, Nagymágocsról, Fábiánsebestyénről, Sarkadról, Orosházáról érkeztek, de Németországból és Írországból is volt résztvevő. 

Sokszínű, változatos programokkal tették feledhetetlenné a résztvevőknek az öt napot az alapítvány tagjai és önkéntes segítőik. Volt foci, motoroztatás, éjszakai túra, fürdőzés, mozi, hajfonás, csillámtetkó készítése, kézműveskedés, csocsózás, pingpongozás, billiárdozás, kosárlabdázás, vízifoci, ugrálóvár, kultúrműsor. A finomságokkal (dinnye, palacsinta, főtt kukorica, sütemény) még élvezetesebbé váltak az együttlétek, miközben éjszakába nyúló beszélgetések erősítették a barátságokat.

Mindez nem jöhetett volna létre a támogatók, a segítők nélkül, akik nagymértékben hozzájárultak a tábor megvalósításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában