Program

2023.07.10. 18:30

Sokan buliztak a békési FröccsGödörben - galériával

Százak buliztak Békésen a rendezvénygödörben a FröccsGödör elnevezésű programon.

Papp Gábor

Fotó: Gazsó János

Összesen több száz érdeklődő részvételével rendezték meg a FröccsGödör elnevezésű programot pénteken este Békésen – tudtuk meg Serfecz Dávidtól, szervező Békési Fiatalokért Egyesület elnökétől. Mint elmondta, az este folyamán körülbelül félezren látogattak ki a rendezvénygödörben tartott programra.

– A már harmadik alkalommal életre hívott esemény legfőbb célja az volt, hogy a helyi igényeknek megfelelően kikapcsolódási lehetőséget biztosítsunk a békésieknek – tette hozzá Serfecz Dávid. – Az előzetes jelzések, illetve a „Mutassátok az irányt, Fiatalok” című kérdőív összesítése is azt mutatta, komoly igény mutatkozik a zenés, kiülős, beszélgetős, de a táncra is lehetőséget adó programokra.

Serfecz Dávid kérdésünkre kiemelte, a 14 évestől a 70 évesig minden korosztály képviseltette magát a rendezvényen, főként békésiek látogattak ki a programra, de jöttek más településekről is. A zenei kínálatban pedig mindenki megtalálhatta a kedvére valót, napjaink sikerdalaitól a retróig számos műfajban csendültek fel slágerek. A legközelebbi FröccsGödör programját szeptember 8-án tartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában