Borostyán fürdő

2023.07.24. 11:24

Fergeteges fürdőfesztiválon buliztak a kovácsháziak

Az idei fürdőfesztivál már a tizennegyedik volt a Borostyán fürdő életében Mezőkovácsházán. Akik ott voltak, akik részeseivé váltak a színes forgatagnak, azok az idei nyári vizes és egyéb élményekre is jó szívvel emlékeznek majd vissza.

Csete Ilona

A koncerteken sok fiatal szórakozott.

Fotó: Gigacz Balázs

A Borostyán fürdő megtelt szombaton. A fürdőfesztivál kínálta sok program, a nyári hőség sokakat vonzott. Lehetett focizni, kézműveskedni, elhúzódni a fák árnyékába, vagy éppen csobbanni, sokat játszani, előadásokon szórakozni, valamint a koncertekre készülődni. Sokan neveztek az idei szépségversenyre is, a fiúk, férfiak voltak a bátrabbak, a bevállalósabbak – árulták el a szervezők. Majd félszáz nevezővel, több korosztályban hirdettek győzteseket a zsűri tagjai: Strifler Károlyné, Tóth Zolkó, Gál Tünde és Csányi Alexandra.

 A gyerekek élvezték a megmérettetést. Fotó: Gigacz Balázs

Fiúk 0-14 éves korosztályában ők a dobogósok: 1. Kiss Armandó, 2. Horváth Koppány Ferenc, 3. Kiss Patrik; 14 év felettiek között 1. Balogh Arnold, 2. Tull István, 3. Balogh Szabolcs. Lányoknál, hölgyeknél a 10 év alattiak közül lett 1. Hegyi Lia, 2. Rusz Fruzsina, 3. Purecse Viktória. A 18 év felettiek győztese Vadász Virág, 2. Vadász Bianka lett.

A lányok 10-18 éves korosztályában 1. Kelemen Dominika, 2. Varga Jennifer, 3. Rafael Hajnalka.

Az esti programot a mezőkovácsházi Duma' Színház műsora nyitotta, majd a színpadra lépett a rajongók által nagyon várt Alee, Kiss Kevin, Sterbinszky és Mynea, majd diszkóval, hamisítatlan nyári partival ért véget a buli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában