Erzsike néni

2023.07.13. 10:35

90. születésnapja alkalmából köszöntötte Oravecz Pálnét Kondoros polgármestere

Családja körében köszöntötte fel Kondoroson Oravecz Pálnét 90. születésnapja alkalmából szerdán Ribárszki Péter, a város polgármestere.

Nyemcsok László

Erzsike nénit családja körében köszöntötte fel Ribárszki Péter

Ribárszki Péter köszöntő gondolatait követően hálája és tisztelete jeléül átnyújtotta a település szépkorú polgára számára Orbán Viktor miniszterelnök gratuláló emléklapját és a város szerény ajándékát.

– Erzsike néni kiváló szellemi frissességnek örvend. Jó érzés volt hallgatni, ahogy örömmel mesélt az általa megélt eseményekről, történésekről. Elmondta, nagy öröm számára, hogy egészségben, boldogságban, családja, gyermekei, unokái és dédunokái körében élhette meg ezt a szép kort – hangsúlyozta a polgármester. – Kívánom, hogy még sok-sok éven át élvezze Erzsike néni az őt körülvevők megbecsülését és szeretetét. Kísérje Isten áldása a továbbiakban is, tartsa meg őt még sokáig egészségben, boldogságban, hozzon az életébe sok örömöt és derűt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában