Herczeg Tamás

2023.06.18. 10:14

Tehetség-díj: két szabadkígyósi diákot jutalmazott a képviselő

A nevelőtestület javaslata alapján megosztva adta át a Tehetség-díjat Szabadkígyóson Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

Beol.hu

Szkaliczki Áron és Herczeg Tamás.

Forrás: Facebook

„2020 óta minden évben kiosztom az általam alapított Tehetség-díjat, mellyel egy-egy általános iskolából ballagó diák szorgalmát, tehetségét kívánom jutalmazni” – írta közösségi oldalán az országgyűlési képviselő. 

Idén a Szabadkígyósi Általános Iskolában adta át elsőként az elismerést, és a vele járó, az adózott jövedelméből felajánlott pénzjutalmat. Az iskola nevelőtestülete idén rendhagyó módon arra tett javaslatot, hogy két ballagó diák, Lehoczki Luca és Szkaliczki Áron megosztva kapja a díjat.

Lehoczki Lucának gratulál Herczeg Tamás Forrás: Facebook

„Áron szorgalma példaértékű, övé lett a legjobb tanulmányi átlag, a nyolcadik évfolyam végére is kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Luca szorgalma és közösségi munkája is kiemelkedő, emellett rengeteg energiát fordít a művészetekre, egészen pontosan a citerázásra és a képzőművészetekre” – írta Herczeg Tamás és hozzátette:  örömteli, hogy a tizenhat nyolcadikos ballagó után, tizenhét új elsős kezdi meg tanulmányait az intézményben a következő tanévben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában