Bejárás

2023.06.29. 13:15

Kátyúzás mellett egy veszélyes fa kivágását is kérte Jaminában

Bejárást tartott a minap Jaminában Opauszki Zoltán tanácsnok, jaminai önkormányzati képviselő.

Licska Balázs

Bejárást tartott a minap a választókerületében – ismertette Opauszki Zoltán tanácsnok, jaminai önkormányzati képviselő a Facebook-oldalán, hozzáfűzve, fontosnak ítéli, hogy a körzetében rendezett körülmények, gondozott közterületek legyenek, ennek érdekében folyamatosan figyeli az állapotokat. Kiemelte: ebben sok segítséget kap a jaminaiaktól.

Kátyúkat talált a Csorvási úton, a Mazán László utcában és a Mohácsy Mátyás utcában, amelyek esetében dr. Bacsa Vendel jegyzőnél kezdeményezte a kátyúzásokat. A Szarvasi út és a Pataky László utca kereszteződésében a Patakyról a Szarvasira való kihajtást, a forgalomra való rálátást nehezíti, ezért akár balesetveszélyt is okozhat egy vadon kinőtt fa, ezért kérte annak eltávolítását.

A Veres Péter utcai játszótéren lévő körforgó meghibásodott, és azért, hogy a gyermekek használhassák, kezdeményezte a játszóeszköz javítását. A Rózsa utcai sportpályán egy ideje hiányoztak a kosárpalánkról a hálók, most ezeket is pótolták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában