Békéscsaba

2023.06.09. 21:04

Átadták a „Körös-vidék Horgászatáért” kitüntető okleveleket

Megtartotta éves közgyűlését a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ).

P. G.

Dr. Hunya Miklós elnök köszöntője ezúttal egy jubileumi megemlékezéssel egészült ki, miszerint a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége szinte dátumra pontosan 30 évvel ezelőtt, 1993. május 28-án alakult meg, aminek alkalmából a Magyar Országos Horgász Szövetség emlékplakettet adományozott a KHESZ részére.

Elismeréseket adtak át.

Az eltelt három évtized mérföldköveinek és legfontosabb eredményeinek felelevenítése után átadták a „Körös-vidék Horgászatáért” kitüntető okleveleket.

Az oklevelet kiemelkedő munkájának elismeréseként Metzker Krisztina, a KHESZ ifjúsági referense, Bielik Mátyás, a Jamina Horgászegyesület elnöke, valamint Nagy Imre, a Haladás Horgász Egyesület Lőkösháza és a Nagyközségi Horgászegyesület Kevermes gazdasági felelőse vehette át. Ugyanezt a kitüntetést érdemelte ki Takács Martin versenyhorgász a tavalyi utánpótlás országos bajnokságon elért első helyezés elismeréseként és Varjú Tibor, a KHESZ hivatásos halőre sok évtizedes halőri tevékenységének elismeréseként.

Átadták a „Körös-vidék Horgászatáért” díjakat

A közgyűlés a tavalyi évi pénzügyi beszámolóval folytatódott, amelynek újdonságát egy korszerű, jól értelmezhető digitális prezentáció jelentette. Mint írták, mindez nemcsak korunk információs innovációihoz kívánt igazodni, hanem a papírfelhasználás csökkentése révén a környezettudatosabb működési modellekhez is. A tavalyi beszámoló egyhangú elfogadása után a felszólalások következtek, amelyek az inváziós halfajok terjeszkedése elleni országos összefogás sürgetésére, illetve az egyesületek megnövekedett és komplikáltabbá vált adminisztrációs feladataira tértek ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában