Békés Megyei Könyvtár

2023.06.06. 17:31

A csabai könyvtár a tanuláshoz is tökéletes

A tökéletes helyet keresed tanuláshoz?! Szeretettel várunk a Békés Megyei Könyvtár emeletén található olvasóterembe, ahol a legideálisabb környezetben készítheted el beadandóidat, vagy készülhetsz fel dolgozatokra, vizsgákra – tette közzé közösségi felületein a Békés Megyei Könyvtár.

Gyemendi Réka

Fotó: Shutterstock

Kiemelték, amellett, hogy csend és nyugalom van az épületben, eszköztöltési lehetőség és ingyenes wifi is rendelkezésre áll a tanuláshoz vagy munkához. Lehet nyomtatni, szkennelni és fénymásolni, a széles asztalokon pedig minden fontos eszköz elfér. Rengeteg könyv illetve tengernyi nyomtatott és elektronikus forrás is rendelkezésre áll a tudás bővítéséhez. A betérők segítségére barátságos könyvtárosok állnak, a tanulás közötti szünetben pedig mindenki kiszellőztetheti a fejét a kisligetben, vagy relaxálhat a különböző magazinok legfrissebb számainak fellapozásával. Aki pedig adrenalindúsabb kikapcsolódásra vágyik, akár a könyvtár videójátékait is kipróbálhatja a Gametérben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában