Élőzenével kísért program

2023.05.03. 16:08

Sikerrel zárult a jótékonysági bál Gerlán

Több mint kétszázan vettek részt azon a jótékonysági bálon, amit a közelmúltban tartottak a Gerlai Általános Iskola tornatermében. Bodzás-Bőtsch Emese, a szülői munkaközösség elnöke hangsúlyozta, az élőzenével fűszerezett program jó hangulatban telt, sikere minden várakozásukat felülmúlta.

N. Sz.

Bodzás-Bőtsch Emese és Kis Sándor.

Fotó: Bencsik Ádám

 A szülők, a vállalkozók, a pedagógusok, sőt a diákok is megmozdultak.

– Szép összeg, mintegy másfél millió forint gyűlt össze, amiért nagyon hálás vagyok a szülői közösségnek, az iskola dolgozóinak és a vállalkozóknak. Mindannyian önzetlenül segítettek szervező munkájukkal, felajánlásaikkal, tombolatárgyaikkal – sorolta Kis Sándor intézményvezető, hangsúlyozva, az iskolát minden említett magáénak érzi. 

Fotó: Bencsik Ádám

– A gyermekek, a szülők és a pedagógusok közt a szabadidőben is nagyon fontos az együttműködés, mert így a mindennapok során is gördülékenyebben, összehangoltabban tudunk dolgozni. A bál bevételét, a másfél millió forintot a gyerekekre, az intézmény udvarán található szabadidős eszközök állagmegóvására és bővítésére fordítjuk. Külön öröm, hogy a rendezvényünkön Szarvas Péter polgármester és Szente Béla önkormányzati képviselő is tiszteletét tette, mindketten támogatásukról biztosították az iskolánkat. Jövőre is szeretnének hasonló volumenű megmozdulást, amivel a diákok életét tehetjük szebbé – emelte ki Kis Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában