Helyi közélet

2023.05.20. 19:10

Nyolcszáz palacsinta illata lengte be a Lencsési Közösségi Ház környékét

Kisgyermekkel telt meg a Féja Géza tér szombat délután, ahol a gyermeknapot megelőlegezve számos programmal várta a családokat a Lencsési Közösségi Ház.

L. B.

A gyereknapi előzetesen nyolcszáz palacsintát osztottak ki a fiataloknak, akikre számos program várt most is. Fotó: Für Henrik

Takács Péter igazgató elmondta, hogy a lakótelepen a gyereknapi program mindig egy héttel megelőzi a városi rendezvényt, pont azért, hogy ne legyen ütközés. Először 1991-ben, tehát több mint harminc éve szervezték meg az eseményt, amely immár hagyománnyá vált, sőt be is vált, mivel mindig igen látogatott; nemcsak a lakótelepről, de más városrészekből is vonzza családokat.

Fotó: Für Henrik

A Féja Géza teret palacsinták illata lengte be. Ugyanis a családsegítő és gyermekjóléti központ munkatársai a Lencsési Közösségi Házban reggeltől egészen délutánig összesen 800 palacsintát – lekvárosat és kakaósat – készítettek, amelyeket aztán ki is osztottak ingyenesen a gyermekek számára. 

Fotó: Für Henrik

A kicsikre emellett ugrálóvár, arcfestés várt, de a KRESZ-parkban és a szabadtéri játszóházban ugyancsak megmutathatták ügyességüket. A színpadon is folyamatosan mentek a programok: bemutatkoztak az óvodások, a karatésok, a mazsorettesek, illetve zenés bábjátékkal és interaktív gyermekműsorral szintén készültek a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában