Összefoglaló

2023.05.30. 16:47

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. május 30.

A kedd sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről számoltunk be 2023. május 30-án.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock

Június 3-án, szombaton második alkalommal rendezik meg a Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot Békés-Dánfokon – közölte Kálmán Tibor, Békés polgármestere és Araczki Zsolt, a Békési Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka az eseményt bemutató, kedden kora délután megtartott sajtótájékoztatón.

Május 20. napján a Diaboló Alapítvány a Maradj lendületben! Sportegyesülettel, valamint Tóth László és Kárpáti Andrea Békéscsabai BSI futónagykövetek közreműködésével futóversenyt szervezett Szabadkígyóson, a Wenckheim-kastély parkjában – ismertette a Diaboló Alapítvány közleményében.

Közel ezren érkeznek Gyulára az Erkel Diákünnepekre.

A Jövő múltja nevű informatikai kiállításra érkeztek Szegedre, a Szent-Györgyi Albert Agórára a tehetséges csorvási diákok, az Edison Klub tagjai. A Nemzeti Tehetség Program és a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, A levegő lovagjai című nyertes pályázatuknak köszönhetően jutottak el a fiatalok az izgalmas, kísérletekben is bővelkedett programokra.

Sokéves rekordot döntött meg a Pünkösdi Félhalmi Nagyhalfogó Horgászverseny végeredménye.

Négy személysérüléses baleset is történt az elmúlt napokban Orosházán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában