Dél-Békés

2023.04.03. 10:27

Kék fényekkel, kékbe öltözve emlékeztek az autizmus világnapján

Az autizmus világnapja április 2. Dél-Békés több településén erről megemlékeztek. Látványosan. A kaszaperi művelődési házat például kék fényekkel világították meg. A figyelemfelkeltő fantasztikus látvánnyal hívták fel e jeles napra a lakosság és az arra utazók figyelmét. A dombegyháziak kékbe öltöztek.

Cs. I.

Forrás: Facebook

A kékségben pompázó kaszaperi épület előtt lehetett szelfiket készíteni, ahogy azt a felhívásukban megfogalmazták. Kérték, a látványt posztolják a  közösségi felületen. A dombegyháziak is készültek - mert mindenki másként csinálja! De a cél ugyanaz: legyünk megértőek, elfogadóak, befogadóak és nyitottak társadalmi szinten!

Dombegyházon az autizmus világnapjára készülve kidíszítették a művelődési ház ablakait kreatív gyermekmunkákkal. Majd kékbe öltöztek és még az eső se riasztotta el azokat, akik vasárnap összejöttek az épület előtt és az autizmus világnapja alkalmából részt vettek egy nagyon rövid érzékenyítő sétán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában