Parkfürdő

2023.03.14. 08:50

A gyógyvizes után a strandmedencét is beüzemelték Szénáson

Kinyitott a strandmedence is Nagyszénáson. A Parkfürdő stábja semmit nem bízott a szeszélyes időjárásra: ha süt a nap, ha fúj a szél, mostantól teljes kapacitással üzemel a nagyközség takaros és sokak által kedvelt fürdője. Már a nyitás napján regggeltől estig érkeztek az úszók.

Cs. I.

Sokan várták már a medence hivatalos megnyitását. Fotó: Tüskés Tibor

A híresen jó gyógyvíz március elseje óta csábítja a vendégeket Nagyszénásra. Mostantól pedig az úszni vágyók is úti célként megjelölik a fürdőt.

 

Az Orosházi Úszó Egyesület elsőként vette birtokába a nyitás napján, hétfőn a strandmedencét. Megtudtuk, az orosházi úszók eddig a téli felkészülésüket Hódmezővásárhelyen, a nyitott, 50 méteres uszodában végezték. Nagyon örülnek, hogy közelebb, Szénáson is van lehetőségük edzeni mostantól. A szénási 25 méteres medence, de sebaj! Alkalmazkodnak. A helyi apparátus pedig mindenben segíti az úszókat.

Már hétfőn találkoztunk olyan visszatérő, amatőr úszókkal is, akik nagyon várták a medence hivatalos megnyitását. Folyamatosan érkeztek az egészségmegőrzők, az úszás szerelmesei is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában