Tévés vetélkedő

2023.01.30. 15:57

Rózsa Györggyel pörgette a szerencsekereket a csabai lány – videóval

A békéscsabai Pomázi Rebeka is szerepelt a Super TV2 Szerencsekerék című műsorában, ahonnan nem is távozott üres kézzel.

Gyemendi Réka [email protected]

A gyulai lány próbára tette szerencséját /Fotó: Tv2/

A 26 éves Pomázi Rebeka Gyulán született és Békéscsabán nőtt fel, jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem végzős egészségügyi mérnöki mesterszakos hallgatója, tanulmányai mellett dolgozik is. Gyermekkora óta szenvedélye a versenysport, szeret kézműveskedni, rajzolni és a kirándulás sem áll távol tőle.

Ahogy fogalmaz, összességében egy életvidám, talpraesett energiabombának tartja magát és szereti, ha zajlik körülötte az élet.

Elárulta, eddig is igyekezett megragadni a különböző lehetőségeket, amikről úgy érezte, hogy valami pluszt adhatnak hozzá az életéhez, azonban akkor nyílt ki igazán számára a világ, amikor Budapestre költözött. 

Bekerültem egy-két ügynökséghez, részt vettem különböző eseményeken, izgalmas projektekben. Biztosan mással is előfordult már, hogy megkeresték innen-onnan a média világából. Velem is így történt a Szerencsekerék című műsorral kapcsolatban és azt gondoltam, hogy miért ne? Játszani szeretek, versenyszellemem az egekben, lámpalázas sem szoktam lenni és szeretem a vetélkedőket is… gyerünk próbáljunk szerencsét! 

– Többkörös castingot követően behívtak, mert szimpatikusnak találtak és szerették volna, ha megyek játszani. Izgatott voltam, mert mindig is érdekesnek tartottam ezt a világot, érdekelt, hogyan készülnek ezek a produkciók, mi van a színfalak mögött. Kiváltképp a nagyim örömére, Rózsa György jött játszani harmadiknak. Nagyon jó hangulatban telt a felvétel, tele volt izgalmas fordulatokkal, poénokkal, történetekkel mesélte élményeit a békés vármegyei lány.

Hozzátette, az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, hogy ki fogja megnyerni a végső fordulót, ami fokozta a hangulatot. Végül sajnálatára az ausztrál utat nem nyerte meg,viszont egy új biciklivel és kávéfőző géppel térhetett haza, családja nagy örömére. 

Szeret játszani, így próbára tette szerencséjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában