Visszatekintő

2023.01.22. 15:38

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink a héten

Új hét, új hírek, új statisztikák. A hét végén megnéztük a számokat, és mutatjuk a 4. hét legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Egy személyautó Hódmezővásárhely irányából közlekedett Békéssámson felé, amikor a nedves aszfalton megcsúszott, ekkor a jármű irányíthatatlanná vált és az útról lesodródva felborult.

Mezőmegyer és a 47-es főút közelében, mégis csendes helyen, közel 9.000 nm-en fekvő fenyő és tuja kertészet, 150 bn-es, minden igényt kielégítő családi házzal eladó.

A Keleti pályaudvarról Békéscsabára tartó Békés InterCity Tápiógyörgyéről szabályosan elindult hétfőn, a biztosítóberendezés hibája miatt 15 kilométer/órás sebességgel közlekedett 22 óra 8-kor. Ugyanekkor a Szolnokról a Keleti pályaudvarra közlekedő S60-as személyvonat Tápiógyörgyére egy továbbhaladást tiltó jelzést adó jelző mellett szabálytalanul elhaladt az állomás felé.

A békéscsabai származású celeb kamera elé állt és természetesen meg is mutatott párat az elkészült fotókból.

Egy 39 éves férfi 2018 szeptemberében az egyik gyomaendrődi sörözőben megkereste az ott alkalmi kiszolgálóként dolgozó 43 éves férfit, és arra kérte, hogy pénzért cserébe segítsen neki saját nevében mobiltelefonokat rendelni, amelyeket majd ő külföldön értékesít. Mivel szüksége volt készpénzre, a pultos bele is egyezett ebbe.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában