Összefoglaló

2023.01.29. 21:28

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. január 29.

A vasárnap sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. január 29-én.

beol.hu

A Csináljuk a fesztivált! második évadának harmadik, egyben utolsó középdöntőjében, ezúttal is csak három sláger juthatott tovább a fesztivál fináléjába.

A tettes kilétét máig homály fedi annak a sorozatgyilkosnak, aki 2007 és 2010 között három meggyilkolt és egy eltűnt örömlány mögött állhat.

A kihívások ellenére költségvetési szempontból kiegyensúlyozott évet tudhat maga mögött Békéscsaba, és a városfejlesztési projektek is haladtak tovább.

Szekeres Lajosné Klárika 23 év után bejelentette, lemond a Mozgáskorlátozottak Békés Vármegyei Egyesület Mezőkovácsházi Helyi Szervezetének vezetői posztjáról.

Hétről hétre minden, ami Békés. Vasárnap reggelente jelentkező podcast-sorozatunkban ezúttal hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetőjével, Dombovári Vandával beszélgettünk.

Három telt házas előadással mutatkozott be Szentesen a békéscsabai Jókai színház új darabja, A revizor.

Több mint négyszázötvenen vettek részt az immáron hagyományosnak számító országos román bálon, amelyet szombaton rendeztek a gyulai Román Kulturális Centrumban.

Nagyobb kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy 56 éves, büntetett előéletű gyulai nővel szemben, aki biztosítási ügynökként csapta be egyik ügyfelét, és több mint 3,5 millió forintos kárt okozott neki.

Győzelemmel kezdte az NB II-es labdarúgó-bajnokság tavaszi szakaszát a Békéscsaba 1912 Előre, amely látványos kontragólokkal múlta felül otthonában a Kazincbarcikát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában