II. Mezőberényi Pálinkaverseny

2022.12.17. 15:34

Szőlőpálinka vitte el a pálmát a berényi versenyen

Kihirdették a II. Mezőberényi Pálinkaverseny eredményeit pénteken délután az Orlai-házban. Mint az intézmény tájékoztatásából megtudtuk, az eredményhirdetésen Túri Andrea igazgató elmondta, tizenöt főzető – közülük három hölgy – 35 párlatot nevezett. Az öttagú zsűri egy-egy mintára maximum húsz pontot adhatott, így a maximális pontszám száz volt.

P. G.

Az első díjat Szabó Sándor 2022-es szőlőpálinkája érdemelte ki 99 ponttal, második lett Ancsin László 2022-es körtepálinkája 96 ponttal, harmadik helyen Kiss László 2021-es szőlőpálinkája végzett 93 ponttal. Különdíjat kapott Schupkégel László 2010-es aszú törkölypálinkája 92 ponttal és Nagy Lajos Zoltán 2022-es fügepálinkája 77 ponttal. A verseny résztvevői emléklapot vehettek át. 

A díjakat, az emléklapokat a zsűri két tagja, Bokor Sándor vőfély és Zolnai Róbert, a Vadász Sörkert 14-es Pubfood üzemeltetője adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában