Békéscsaba

2022.12.16. 17:46

Soha többé földadót: a petíció kitöltését kéri Herczeg Tamás

„El a kezekkel a gazdák földjétől – Soha többé földadót!” – írta közösségi oldalán Herczeg Tamás, Békéscsaba és térsége országgyűlési képviselője. Kéri, minél többen támogassák a MAGOSZ és a NAK kezdeményezését a földadó eltörléséről.

„A magyar gazdák és a magyar emberek közös érdeke a hazai agrárium versenyképességének megőrzése.”

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara aláírásgyűjtést indított a Márki-Zay Péter kezdeményezésére bevezetett földadó ellen – emlékeztetett Herczeg Tamás. Mint leszögezte: Hódmezővásárhelyen közel tízezer forinttal sújtják hektáronként a helyi gazdálkodókat az idei évi történelmi aszály után, a drasztikusan megemelkedett energia- és inputanyag-árak mellett.

– A magyar gazdák és a magyar emberek közös érdeke a hazai agrárium versenyképességének megőrzése, ezért kérem, támogassák a MAGOSZ és a NAK kezdeményezését a földadó eltörléséről – kérte a Fidesz békéscsabai képviselője.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában