Cigánymisszó

2022.12.12. 10:45

Egy csepp remény: Békésen lép fel Kökény Attila

Egy csepp remény címmel rendez a népszerű énekes, Kökény Attila közreműködésével jótékonysági koncertet december 15-én, csütörtökön, 17 órától a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Békésen, a Verseny utca 7. szám alatt található székházában. A program célja, hogy ne csak a karácsonyi, hanem az azt követő időszakban is segítsék az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe kerül roma gyermekeket és felnőtteket.

Papp Gábor

Kökény Attila is a jó ügy mellé állt, fellép Békésen /Fotó: MW/

Kökény Attila elmondta, a karácsony az egyik legszebb ünnep, ám sokaknak ez az időszak is a nélkülözésről szól. 

– Nekik is szeretnék a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójával segíteni, egy csepp reményt adni – fogalmazott a népszerű előadó. Ezért december 15-én egy adománygyűjtő koncertet rendeznek Békésen, ahol a népszerű énekes is fellép majd. 

Kökény Attila arra is felhívta a figyelmet, hogy aki esetleg nem tud részt venni személyesen az eseményen, az támogatói jegy vásárlásával is segítheti a kezdeményezést, aminek részleteiről a remenyhir.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők. Hozzátette, nagyon fontosnak tartja, hogy együtt segíthessenek a nehéz helyzetbe került gyermekeken és felnőtteken. 

Dr. Szilágyiné Morár Ildikótól, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójának kommunikációs és marketingvezetőjétől megtudtuk, a program első részében Kökény Attila, a népszerű énekes mesél életéről, karrierjéről és a hithez fűződő viszonyáról, majd ezt követően dalaival szórakoztatja a megjelent közönséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában