Pereskedhetnek

2022.12.19. 10:57

Csabai lakását is eladta a veronai busztragédia miatt elítélt sofőr

Polgári pert kell indítaniuk a veronai busztragédiában elhunytak családjainak azért, hogy behajthassák az olasz határozatban foglaltakat és megkaphassák a békéscsabai sofőrrel szemben kirótt kártérítést. V. Jánosnak Magyarországon kell letöltenie fogházbüntetését.

„Van olyan rész, amit buszt vezető V. Jánosnak a magánvagyonából kellene kifizetnie. Az egyik áldozat nagybátyja úgy tudja, hogy a baleset óta a férfi megszabadult mindenétől. Egy nyaralóról is hallott, de ami biztos, hogy V. János eladta a békéscsabai lakását. Szeptemberi őrizetbe vételekor az élettársa lakásáról vitték el a rendőrök” – szemlézte a Blikket az Origo.

Mint megírtuk, Magyarországon kell fogdába vonulnia a békéscsabai buszsofőrnek, akit korábban a 2017 januárjában történt veronai buszbaleset okozása miatt ítéltek el. A férfi jogerősen hat évet kapott azért, mert a sítáborból hazafelé tartó buszt egy betonpillérének vezette. A tragédiában 18-an, főleg középiskolás diákok haltak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában