Energiaspórolás

2022.12.07. 17:47

Beköltözött a körösnagyharsányi iskolába a hivatal és a rendelő

A megemelkedett energiaköltségek miatt a volt általános iskola épületének földszinti részébe költözött a községháza és az orvosi rendelő – jelezte Győri Zoltán polgármester.

L. B.

Fotó: korosnagyharsany.hu

Elmondta: a volt általános iskola épülete korábban energetikai korszerűsítésen esett át, akkor szigetelték, valamint modernre cserélték a régi nyílászárókat. Most, a költözés előtt szintén voltak felújítások 4,5 millió forint értékben: rendbe tették a fűtési rendszert, illetve belső munkák folytak.

Ismertette, miszerint a polgármesteri hivatal két nagyteremben kapott helyet: az egyikben vannak a munkatársak, a másikban pedig a polgármester és a jegyző. Az orvosi rendelő számára a várót az egykori aulában alakították ki. A posta a portán működik. A könyvtár iránt érdeklődők számára szintén az aulában hoztak létre egy olvasót – aki könyvet szeretne kölcsönözni, annak áthozzák a bibliotékából a kiadványt –, illetve a művelődési házból szintén ide költöztették a szakkört.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában