Fejlesztés

2022.03.06. 09:00

Új parkolókat alakítottak ki Békésen

P. G.

Polgár Zoltán elmondta, fontosnak tartják a parkolók bővítését

Fotó: Apáti-Nagy Lajos

Harmincnyolc férőhelyes parkolót alakítottak ki Békésen, a Karacs Teréz utcában – tudtuk meg Polgár Zoltán fejlesztésekért felelős alpolgármestertől, önkormányzati képviselőtől. Mint elmondta, a helyiek korábban megkeresésekben és a városrészen megtartott lakossági fórumon egyaránt jelezték felé, hogy az egyre gyakrabban felmerülő parkolási problémák miatt szükség lenne egy ilyen létesítmény létrehozására.

 

– Miután a közelmúltban nagyszabású út- és járdafelújítás valósult meg az utcában, célszerű volt annak befejezését megvárni, és csak azután megkezdeni a munkálatokat – mondta el a részletekről az alpolgármester. Kérdésünkre kifejtette, a későbbiekben a zöld felületet is tovább fogjuk fejleszteni.

Polgár Zoltán hírportálunknak elmondta, a parkolók építésére, számuk bővítésére kiemelt figyelmet fordítanak, már csak azért is, mert a lakossági igények is ezt támasztják alá: – Az elmúlt években is több ilyen létesítményt alakítottunk ki, és szeretnénk a jövőben is több ilyen fejlesztést megvalósítani a városban – hangsúlyozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában