Békéscsaba

2022.03.05. 09:00

Szakmai műhelygyakorlatot tartottak a múzeumban

A Munkácsy Mihály Múzeum a megyei módszertani központi feladatellátás keretében csütörtökön A Lázár Ervin Program megvalósítása címmel szakmai műhelygyakorlatot tartott a saját, valamint a Békés megyei muzeális intézmények munkatársai számára.

Forrás: Facebook

A program során Nagy Éva, a Munkácsy Mihály Múzeum közművelődési-múzeumpedagógiai osztályvezetője A program célja, megvalósítása, tanulságai című előadását hallgatták meg a jelenlévők, akik a továbbiakban megtekinthették Fábián Anna múzeumpedagógus által vezetett a Múzeumi interpretáció, múzeumpedagógiai foglalkozás - élményfestés, fényfestés című, a Lázár Ervin programban résztvevő tanulóknak szóló foglalkozást – írja a Munkácsy Mihály Múzeum Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook

A műhelygyakorlat folytatásaként Zabán Klára teremőr-animátor az állandó kiállítás természettudományi részében, Pocsainé Hámori Edit teremőr-animátor a Mézes gondolatok című időszaki kiállításban tartott tárlatvezetést az eseményen résztvevők számára.

A Munkácsy Mihály Múzeum „utazás TÉRben és IDŐben – Szakmai Szakmai műhelygyakorlat a Munkácsy Mihály Múzeumban

Békéscsaba az évezredek idővonalán – Munkácsy Mihály – Egy géniusz diadala című állandó kiállítás megtekintése zárta a programot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában