Ünnepség

2022.03.24. 07:04

A kisgyerekeket köszöntötték Orosházán

Ismét babakocsik sorakoztak a Petőfi Művelődési Központ Szokolay Sándor Termében szerda délelőtt. Apukák, édesanyák karjaiban, valamint hordozókban is érkeztek a város legifjabb polgárai. Ekkor rendezték meg az újabb babaköszöntő ünnepséget.

Cs. I.

A szülők gyermekeikkel örömmel fogadták a köszöntést /Fotó: Csete Ilona/

A város képviselő-testülete még 2016-ban hagyományteremtő szándékkal hozta létre a rendezvényt, hogy közösen is megünnepeljék, megbecsüljék a kisgyermekek születését Orosházán. A népszerű hagyomány azóta is töretlenül él. 

Ezúttal a 2021. év második fél évében született, az anyakönyvezés időpontjában orosházi állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező gyermekek köszöntését tették emlékezetessé. A meghitt pillanatok részese volt 123 gyermek. 

Az ünnepség keretében Dávid Zoltán polgármester ajándékcsomagot adott át a szülőknek. A 18 ezer forint értékű összeállítás tartalmazott vásárlási utalványt, mesekönyvet, köszöntőkártyát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában