Házasság

2022.02.20. 10:38

Megerősítették fogadalmukat a párok Battonyán

Meghitt, ünnepi pillanatok részesévé váltak azok a 25, 50, 67 éve házasságot kötött párok, akik a művelődési ház felhívására jelentkeztek és elfogadták az invitálást a házasság hete alkalmából.

Cs. I.

Szombaton házasságkötések évfordulósait köszöntötték a házasság hete alkalmából Battonyán /Fotó: BMH/

A meglepetés megérintette a házaspárokat, akiknek példája, élete, az együtt eltöltött éveik a házasság örökké való értékeit képviselik, hangsúlyozzák mindenki számára – így fogalmazott köszöntőjében Balázsné Szabó Erzsébet intézményvezető. Lénárt Annna anyakönyvvezető előtt a párok megerősítették sok évvel korábbi fogadalmukat, majd átvették Boros Csaba polgármestertől a díszoklevelet és az ajándékcsomagot. Volt pezsgős koccintás és ünnepi torta. Megtudtuk, vannak többen, akik jubileumi évfordulót ünnepelnek idén, ám betegség miatt nem tudtak személyesen megjelenni a szombati ünnepségen. Ottt volt viszont a boldogító igent 67 éve kimondó pár, Molnár Mihály és Fanaczán Éva, őket is nagy szeretettel köszöntötték a házasság hetének szervezői, akik hagyományt indítottak el ezzel az ünnepi programmal. Jövőre folytatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában