Pályázatok

2022.01.24. 13:00

Parkolókat építenének Geszten

Az óvodát, a szolgálati lakást és a közterületeket is érintik azok a pályázatok, amelyeket a közelmúltban nyújtott be a helyi önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében – mondta Brandt Krisztián polgármester.

L. B.

Az óvoda udvarára egy 5,5 millió forintos beruházás részeként játékokat vásárolnának, és azok alá védőburkolatot helyeznének el. Emellett az épületet több dologgal egészítenék ki, így például előtetővel, pergolával. Egy 14 millió forintos projekt során az orvosi rendelő melletti, jelenleg üres szolgálati lakást korszerűsítenék energetikailag: szigetelnének, cserélnék a nyílászárókat, rendbe tennék a fűtési rendszert, napelemeket telepítenének. Ezeken túlmenően 18 millió forintból élhetőbbé tennék a falut: parkolókat építenének egyrészt a Tisza-kastély közelében, másrészt az óvodánál és az általános iskolánál; valamint a leginkább frekventált helyeken térfigyelő kamerákat telepítenének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában