Orosháza

2022.01.30. 11:00

Népszerűsítenék a helyi értékeket

Az orosházi képviselő-testület az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság tagjainak a megválasztását tűzte napirendjére. A döntés értelmében tag lett dr. Gáspár Katalin, Kovács György, dr. Letavecz Ilona. Póttagok: Polyákné dr. Torda Edit és dr. Kruzsicz Gergő.

Cs. I.

Napirenden szerepelt a helyi értékek megismertetésének, népszerűsítésének a támogatására beadható pályázat is. Az Agrárminisztérium által kiírt lehetőségére kíván pályázni Orosháza. Az a cél, minél szélesebb körben bemutathassák a települési helyi értékeket, a már felvett értékeket pedig szakmai körökben és a lakosság körében is népszerűsíthessék. Orosházi-Érték-Tér-Kép-Családi kalandozás a helyi értéktár világában című szabadtéri rendezvényt a város közkedvelt rendezvényhelyszínén tervezik megvalósítani nyertes pályázat (3,3 millió forint) esetén 2023 áprilisában. Zárt ülésen bérlakások bérbeadására kiírt pályázatokat bíráltak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában