Adomány

2022.01.19. 10:31

Megérdemelt jutalmukat vehették át az orosházi kéklámpások

Csendes reggelen nem riasztáshoz igyekeztek, hanem a városvezetővel egy rövid beszélgetésre az orosházi mentők. Dávid Zoltán szerdán ugyanis meglátogatta őket, követve az elmúlt évek hagyományát.

CS. I.

Dávid Zoltán polgármester (jobbra) folytatta a hagyományt (Fotó: BMH)

Tavaly úgy döntött a város képviselő-testülete, hogy tárgyadománnyal segíti a város kéklámpásainak a munkáját. Decemberben átadták az év mentőse, rendőre, készenléti rendőre és tűzoltója díjat, most pedig a tárgyadományok jutnak el mindhárom szervezethez. A mentősök 200 ezer forint értékben kaptak kérésüknek megfelelően egy irodai forgószéket és három ágyat. A bútorzatot már használják. A másik helyszín, amit meglátogatott a polgármester, az a tűzoltók ideiglenes laktanyája volt. Ott szintén az igényfelmérés után, egy Makita akkumulátoros sarokcsiszológépet, egy Makita akkumulátoros kézi láncfűrészt kaptak az őket megillető 200 ezer forint értékben. Ezeket az eszközöket adta át a városvezető az orosházi tűzoltóknak szerdán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában